Hirdetés

Club3D újdonságok



|

Hirdetés

Az első a belépő szintű Club3D Radeon 9200, amely a 9100-as széria "leszármazottja". Nevével ellentétben még ez sem DirectX 9 kompatibils, a 9100-eshez képest egyetlen újítást tartalmaz, mégpedig az AGP 8x támogatást. Az alsó szériás 9000-es sorozathoz hasonlóan ez is a 4 pixelfutószalaggal rendelkező 8500-ös magra épül, ám a futószalagonkénti textúrázó-egységek számát kettőről egyre csökkentették. Cserébe a kártya passzív hűtést kapott, így teljesen csendes. A cég másik újdonsága a Club3D 9600, amely a Radeon 9500 utódja. Órajelét megemelték, viszont itt is csökkentették a pixelfutószalagok számát nyolcról négyre, valamint lefelezték a vertex árnyalók számát (kettőről egyre).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.