Hirdetés

Creative a videót játszó iPod nyomában



|

Hirdetés

A Zen Vision: M névre keresztelt készülék 30 gigabájtos merevlemezzel, 2,5 hüvelykes képernyővel ötféle színben kerül a piacra.

A Creative kitartóan folytatja a küzdelmet az Apple-lel szemben, noha többi konkurensét sem tudja mindig maga mögé szorítani. Felmérések szerint a szingapúri cég eladásai szinte minden országban rendre elmaradnak az Apple, a Sony, de még az iriver eredményei mögött is.


Ráadásul a cég akár jogi perpatvar elé is nézhet, ugyanis a Zen Vision: M túlságosan is hasonlít az új iPodra: méretük és kezelőfelületük is majdnem azonos. Tudvalevő, hogy az Apple elég keményen fellép bárki ellen, akiről azt gondolja, hogy másolja termékeinek designját.

A médialejátszó tartalmaz továbbá beépített FM-rádiót felvételi lehetőségekkel, mikrofont, választható felhasználói felületet, egy rendszerező programot, valamint a színes kijelzőt, amely a Creative meggyőződése szerint négyszer jobb annál, mint ami az új iPodban található. Megfigyelők szerint némileg rontja az összképet, hogy a Creative lejátszója jóval vastagabb, mint az azonos képességű, vagy akár a kétszer nagyobb kapacitású iPod. Ugyanakkor a Windowsból ismert zenei és filmformátumok (például XviD) támogatásával felkeltheti nagyobb vásárlói csoportok érdeklődését.

A még decemberben megjelenő Zen Vision: M 30 gigabájtos merevlemezzel szerelt változata 329,99 dolláros áron kerül forgalomba — ez 30 dollárral magasabb, mint az azonos méretű merevlemezt tartalmazó iPod ára.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.