Hirdetés

Creative MuVo NX



|

Hirdetés

A legszembetűnőbb változás rajta a háttérvilágított kijelző. Ennek a segítségével számos szolgáltatással bővült. Megújultak az ismétlési funkciók – számon belül, egy szám, teljes kollekció, véletlenszerű lejátszás, és így tovább – került belé egy, sztereó osztottsávú grafikus hangszínszabályozó (equalizer), illetve egészen pontos elemtöltöttség kijelző. A 128 MB kapacitású MuVo NX már diktafonként is működik, de talán nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy sokat javítottak a használhatóságon. Egyrészt új processzor kerülhetett belé, mert a régivel ellentétben késlekedés nélkül reagál a gombnyomásokra, például a léptetési parancsokra. Kapott egy kis jogwheel-t, amivel nagyon egyszerű a menüben navigálni, de a számok léptetése is sokkal egyszerűbb lett. Másrészt olyan kiegészítőket mellékelnek hozzá, melyek nagyon hiányoztak az előzőből. Kapunk vele egy ügyes kis bölcsőt, melyet felcsíptethetünk a ruhánkra. Nem is kell ecsetelni, hogy ez mennyivel kényelmesebb, mint egy nyakba akasztós „cipőfűző” aminek a végén minden hevesebb mozdulatokra vadul tilinkózni kezd. Ezt egészíti ki egy tépőzáras gumírozott szalag, mellyel a karunkra köthetjük, mondjuk kocogáshoz. Az NX-szel eleve két elemtartó érkezik, a gyártó szerint azért, hogy egyszerű legyen cserélni, hogyha az egyik lemerül. Nos, szerintünk lényegesen egyszerűbb egy tartalék AAA-s elemet magunknál tartani, mint egy másik elemtartót, de ha már úgyis mellékelik, miért ne?! A MuVo NX egyik legkellemesebb tulajdonsága, hogy semmiféle meghajtóprogram, vagy szoftver sem szükséges a használatához, csak be kell dugni valamelyik szabad USB kapuba és máris másolhatjuk rá a lejátszanivalót. (Természetesen ez csak Windows XP alatt igaz, a Win98 drivert mellékelik.) Az, hogy az apróság jól szól, az nem a mellékelt fülhallgatóval derül ki, mert jóformán csak középhangok kibocsátására képes. Így érdemes rögvest a vásárláskor az eladónak ajándékozni és beszerezni egy jobbat. Intenzív használat után úgy tűnt nekünk, hogy a fogyasztáson is javítottak, mintha az NX tovább bírná egy elemmel.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.