Hirdetés

Creative Suite csomagok az Adobetól



|

Hirdetés

A Creative Suite „standard” és „prémium” kiadásban jelenik meg, és magában foglalja számos Adobe alkalmazás legújabb verzióit. A szoftvercég terveit közelebbről ismerő forrás szerint a két csomag októberben kerül piacra. A Creative Suite Standard Edition a Photoshop, az Illustrator és az InDesign szoftverekből áll. A Premium Edition ezeken kívül a GoLive és az Acrobat 6.0 Professional szoftvereket tartalmazza. Mindkét csomag a csapatmunkát támogató elemeket tartalmaz, mint pl. a dokumentumok verzió vezérlése, a PDF munkafolyamat, ill. az oktatási információk.

A két csomag azonos a tavaly áprilisban Olaszországban bevezetettel, azzal a különbséggel, hogy az olasz prémium csomag tartalmazza a Premiere-t és az Adobe videoszerkesztő alkalmazását is. Olaszországban a standard kiadás ára 1499 euró, a prémiumé 1799 euró. Az októbertől piacra kerülő csomagok ára is hasonló lesz, de a jelenlegi felhasználók árkedvezményre számíthatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.