Hirdetés

Csillagok Háborúja PC



|

Hirdetés

A két modell csak külsejében különbözik egymástól, az egyik festése a világos, a másik pedig a sötét oldal rajongóit próbálja magához csábítani. Mivel elsősorban játékosoknak szánt számítógépekről van szó, ezért a bennük található részegységek is leginkább a gamerek igényei szerint lettek összevállogatva. Az Aurora: Star Wars Edition fantázianevű gép NVIDIA nForce4 lapkakészlettel van szerelve, az alapmodell AMD Athlon 64 3000+ processzort tartalmaz, amely igény szerint 4000+-ig növelhető, sőt akinek ez sem lenne elég, az akár AMD Athlon 64 FX-55 CPU-t is válszthat.





Minimum 512 megabájt, maximum 2 gigabájt memória lehet a gépben, a videorész pedig az 128 megbájtos NVIDIA GeForce 6600-tól egészen a két darab, SLI technológiával összekapcsolt 512 megabájtos NVIDIA GeForce 6800-ig terjedhet. Adatainkról minimum 80 gigabájtos SATA merevlemez gondoskodik, aki pedig sok tárterületre vágyik, az akár 400 gigabájtnyi háttértárat is választhat. Alapkiépítésben DVD-olvasó található benne, amely természetesen kívánság szerint akár dupla rétegű DVD-íróra is cserélhető. Érdekessége, hogy nemcsak a külseje Csillagok Háborújás, hanem a gépre telepített Windows kinézete is Star Wars témájú, sőt a vásárlók egy évig Hyperspace (hivatalos Csillagok Háborúja rajongói klub) tagok lesznek, emellett a film harmadik részének filmzenéjét is megtalálják a dobozban.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.