Hirdetés

CsintaLAN akció: PC World és Playboy



|

Belelapoznál a magazinunkba? Mellé a Playboyt is szívesen elfogadnád? Most megteheted, ráadásul 3 hónapért cserébe csupán egy páros mozi árát kell kifizetned.

Hirdetés

Ha nem csak a technológiai újdonságok villanyoznak fel, hanem egy gyönyörű nő látványától is nyomban felpörög a tesztoszteronszinted, akkor neked találtuk ki nyári akciónkat, amelynek köszönhetően most három hónapra előfizethetsz a megújult PC World és a Playboy magazinra közel 70 százalékos kedvezménnyel, azaz 8970 forint helyett mindössze 2985 forintért lehet a tiéd a két újság.

 



Felkeltettük az érdeklődésedet? Az előfizetéshez látogass el a Médiashopunkba, további információért pedig írj a terjesztes@pcworld.hu e-mail címre. Az akció június 7-ig tart, de ne várj az utolsó pillanatig! Ha nem járna nekünk a lap, mi biztosan megvennénk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.