Hirdetés

Csípd fel a legmenőbb slágerlistás nótákat a rádiódból!



|

Hirdetés

A neve SongCatcher, azaz DalFogó. A Gotuit Media által kifejlesztett termék segítségével egy hagyományos FM rádió, egy sztereókábel és persze egy PC felhasználásával jó kis zenei gyűjteményt lehet összeszedni rövid idő alatt.
A program legyűjti a PC-re a dalokat a rádióadásokból, ahol aztán szerkeszthetők, listázhatók, sőt CD-re is menthetők. A beépített szűrők segítségével el lehet kerülni, hogy a reklámokat is rögzítse, sőt a DJ-k karattyolása is távoltartható a merevlemeztől. De ez semmi, a nem kívánt előadókat is ki lehet szűrni, így ha valaki a Black Sabbath-ért rajong, biztos, hogy a távollétében a program nem fogja Zámbó Jimmy legszebb opusait rögzíteni. A végső editáláshoz el kell látogatni a SongCatcher weboldalára, ahol rendelkezésre állnak azok az eszközök, amelyekkel le lehet nyesni a maradék bevezető és levezető hanghulladékot a számokról. Az upgrade évenként nem egészen 30 dollárba fog kerülni, ami testvérek között is csak két CD ára. [pcworld.com]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.