Hirdetés

Csődbe ment és eltűnik az Rdio



|

A Pandora mindent felvásárol belőle, amit csak tud.

Hirdetés

Eddig úgy tűnt, hogy minden héten van egy új zenei streamingszolgáltatás. Az újabbak közé tartozik például a YouTube Music, az Apple Music és a Tidal is. Az éremnek azonban másik oldala is van. 

Hirdetés

Az egyik korai játékos, az Rdio csődöt jelentett, és azonnal lehúzza a rolót. A cég nagy részét az alkalmazottakkal és a technológiával együtt felvásárolja a Pandora, ami ezért cserébe 75 millió dollárt fizet. 

Azt persze korai lenne megmondani, hogy mit jelent ez a Pandora számára. 

A Pandora jelenleg eltérően működik a Spotify, a Google Play Music Unlimited, az Apple Music és a többi on-demand szolgáltatástól, itt ugyanis egyedi rádióállomásokat kapunk, az ízlésünknek megfelelően. Vagyis nem választhatjuk ki, mi legyen a következő szám. 

A vállalat az Rdio technológiájával újítani szeretné a szolgáltatását, így 2016 végére még jobb felhasználói élményt ígér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.