Hirdetés

Csökkenő mobil eladások



|

Hirdetés

1996 és 2000 között közel 60%-os növekedés volt tapasztalható. Az eladott mobiltelefonok száma 2000-ben 412 milló volt, még tavaly ez a számár 400 millió alá csökkent (399.6)
Az elemzők egyre erősödő és keményedő versenyt várnak idén, előtérbe kerülnek a színes kijelzős modellek, és mind általánosabbá válnak az egyszerű telefon funkcióin túlmutató termékek. Nem lesz egyszerű új lendületet adni a piacnak, esetleg az év második felében sikerülhet ez.
A nagy gyártók közül – a visszaesés ellenére -- nőttek a Nokia eladásai, erősödött a Siemens, de nagyon meggyengült a Sony. Kérdés, hogy az Ericsson-nal szövetkezve mire képes a új Sony-Ericsson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.