Hirdetés

Csúnyán arcul csapta a Facebookot a Snapchat



|

3 milliárd dolláros vételi ajánlatot utasított vissza a Snapchat.

Hirdetés

Egy ideje már nyílt titok, hogy a Facebook nagyon szeretné rátenni a kezét a Snapchatre. A népszerű üzenetküldőre azért van szüksége a közösségi oldalnak, hogy az Instagram után egy újabb remek bevásárlással tovább bővítse a szolgáltatásainak körét, még jobban megvetve a lábát az okostelefonok piacán is. Korábban 1 milliárd dollárt ajánlottak a Snapchatért, de őket ez nem érdekelte

Hirdetés

A The Wall Street Journal értesülései szerint a Facebook most 3 milliárd dolláros vételi ajánlatot tett (készpénzben), de a Snapchatet abszolút hidegen hagyta ez a nagyon komolynak tűnő ajánlat is. A napi 350 millió üzenetet továbbító Snapchat háromszor akkora ajánlatot utasított el, mint amennyiért a Facebook megvette az Instagramot. 

A Facebook egyébként azért is igyekszik kétségbeesetten megszerezni a Snapchatet, mert az appot pont az a fiatal korosztály imádja, amelyik annyira nem rajong a Facebookért. A hírek szerint egyébként a befektetők is tolonganak az üzenetküldőnél, és szívesen fektetnének több száz millió dollárt a cégbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.