Hirdetés

Csütörtök a személyi tűzfal napja



|

Hirdetés

A cégek csütörtökön mutatják be a kezdeményezés webhelyét , ahol tájékoztatást adnak a tűzfal és antivírus technológiákról, tippekkel szolgálnak az adatlopás, a vírusok, férgek és a hackerek elleni védekezéshez. A kezdeményező Microsofthoz és NAI-hoz csatlakoztak a vezető tűzfalgyártók, mint a Sygate, a Zone Labs és a TruSecure. A szájt igen egyszerű, grafikus elem alig, fejlett elemek (mint kereső vagy online oktató melléklet) pedig egyáltalán nem találhatók rajta. Egy egyszerű menü olyan szöveges linkeket kínál, mint „Miért kell védekezned?”, „Személyi tűzfal” és „Antivírus szoftverek”. Konkrét technikai információkkal a webhely nem szolgál, mivel elsősorban olyan új felhasználóknak szánják, akik életükben nem hallottak még tűzfal technológiáról, mondja a tűzfal nap kezdeményezés szóvivője, Larry Reiff, aki szerint aki primitívnek találja a webhelyet, az valószínűleg túlságosan jártas a témában, hogy profitálhatna belőle.

A kezdeményezést támogató Microsoft maga is beindított egy fogyasztói oktató webhelyet Protect Your PC címmel , de nem tervezik, hogy linkkel kapcsolódnának az újonnan beindított oktató szájthoz, vagy más hasonló webhelyhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.