Hirdetés

Csütörtökön nyit a CES 2006



|

Hirdetés

A rendezvény, melynek hagyományosan Las Vegas ad helyet, "A jövő technológiájának meghatározása" címmel vezeti be a látogatókat az iparág legújabb technológiáinak és eszközeinek világába.

A rendezvény során bemutatásra kerülnek audio eszközök, a digitális képalkotás, elektronikus játékok, otthoni hálózatok, házimozi és videotechnikák, mobil elektronikák, valamint a vezeték nélküli technológiák legfrissebb újdonságai.

A CES 2006 nyitóelőadását Bill Gates, a Microsoft elnöke tartja a rendezvény "nulladik" napjának délutánján. Előadása során vállalatunk vezetője ismerteti a Microsoft jövőképét a szórakoztató-elektronikai iparággal kapcsolatban, és felvázolja az iparág terén elért legfontosabb eredményeket.


A CES során a Microsoft bemutatja a Windows Vista legfrissebb újdonságait a számítógépes játékokkal, a mobilitást támogató eszközökkel, és a digitális szórakozást biztosító eszközökkel való együttműködés terén. Emellett szó lesz a Windows XP Media Center 2005 továbbfejlesztéseiről, az MSN kommunikációs, zenei és kereső funkcióiról, az Xbox 360 fejlesztéséről és a Microsoft IPTV kibővített szolgáltatásairól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.