Hirdetés

Dance eJay 2+



|

Hirdetés

A telepítés menete igen egyszerű; mindenféleképpen érdemes a teljes installálást választani, mert így az összes hangminta merevlemezre kerülésével gyorsabban és egyszerűbben kezelhető majd a program. A teljes telepítés 600 megabájt körüli helyet igényel merevlemezünkön. Ebben a szoftver mellett megtalálható egy teljes körű effektuspaletta, sőt néhány előre elkészített dal is, s ezek alapján elindulhatunk az egyébként nem túl bonyolult zenekészítés útján.





Aki kipróbálta augusztusi HipHop eJay teljes verziónkat, annak ismerős lehet a program kezelőfelülete; csak pár apróságban, valamint színvilágukban különböznek egymástól. A program elindításakor teljes képernyőnkre „ráterül” a szoftver kezelőfelülete, amely első ránézésre tele van funkcióval, ám néhány perces ismerkedés után teljesen átláthatóvá válik.
A teljes cikk a 2004. novemberi számunkban, a teljes verziós program pedig a CD/DVD lemez mellékletén található.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.