Hirdetés

DataNet - hamarosan vezeték nélkül is



|

Hirdetés

A Datanet WiMAX egy olyan MAN (Metropolitan Area Network) hálózatra épülő szolgáltatás, amelyen keresztül a nagy sávszélességű internet is mobillá tehető, vagyis a város minden pontjáról laptopunk segítségével a jelenlegi ADSL csomagoknál akár egy nagyságrenddel nagyobb sávszélességen internetezhetünk.

Az egyelőre a főváros területén kísérleti jelleggel üzemelő hálózat bázisállomásai egymástól maximum 48km távolságra, akár a 70Mbp/s átviteli sebességet is megközelíthetik. A végfelhasználók számára ez az adatátviteli sebesség természetesen ennél alacsonyabb, de még így is lényegesen kedvezőbb a jelenlegi ADSL adatátviteli sebességeknél. A Nyugat-Európában már üzemelő, magas minőségi követelményeket kielégítő technológia néhány éven belül komoly versenytársa lesz a vezetékes ADSL technológiának.

A GTS-Datanet szolgáltatásait mindenkor a minőségi, magas megbízhatóságú távközlési rendszerekre építette. A Datanet WiMax szolgáltatás a Sci-Networktől vásárolt Alvarion műszaki berendezéseken alapul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.