Hirdetés

Dazzle 8in1 kártyaolvasó



|

Hirdetés

Jelenleg nem nagyon találhatunk olyan memóriakártya típust, amellyel ne birkózna meg a Dazzle terméke, hiszen etethetjük CompactFlash-sel (Type I és II), IBM Microdrive-val, SmartMediával, Memory Stickkel, MagicGate Memory Stickkel, MultiMedia és Secure Digital kártyával is.




Másik jó tulajdonsága, hogy számítógépünkre USB 2.0-ás felületen csatlakozik, így a manapság egyre elterjedtebb, nagyobb kapacitású adathordozókat is kellően gyorsan megszabadíthatjuk a fájloktól. A csomagolás a készülék mellett tartalmazza a Dazzle OnDVD szoftvert is, amellyel a memóriakártyákról lementett digitális képeinket rendezgethetjük és archiválhatjuk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.