Hirdetés

Dell notebook 1000 dollárért



|

Hirdetés

Ennek oka a cég vezetői szerint az volt, hogy az alacsony ár miatt olyan kompromisszumokat kellett volna kötni a tervezéskor, amelyeket a Dell inkább nem vállalt. A gyártási költségek csökkenésével azonban lehetőség nyílt olcsó, de elfogadható képességű notebookok gyártására. Az új Dell Inspiron 2500 egy ilyen számítógép. A 1049 dolláros (320 ezer Ft) alapáráért egy 700 MHz-es Intel Celeron processzor alapú, 12,1 colos aktív-mátrix kijelzővel, 24X CD-ROM-mal, 64 MB RAM-mal, 5 GB merevlemezzel és Win ME operációs rendszerrel ellátott gépet kap a vásárló. Bővítési lehetőségként felárért nagyobb kijelző, nagyobb kapacitású merevlemez, CD-RW, illetve ZIP meghajtó is rendelhető az otthoni célra szánt noteszgéphez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.