Hirdetés

Digitális CNN videóarhívum készül



|

Hirdetés

A 21 év eseményeit és mintegy 120 ezer óra videóanyagot felölelő arhívum digitalizálását a két cég 1999. áprilisában kezdte el, és a munkák öt éven át tartanak. A Sony és az IBM által készített rendszert később a médiaipar más képviselői is megvásárolhatják majd saját arhívumuk digitálissá tételére. Az online arhívum a CNN saját céljaira készül, de a hírek szerint egyes részei bizonyos díj ellenében bárki számára elérhetőek lesznek. A digitalizálási munkák már jelenleg is folynak. A szakemberek elsőként a régebbi anyagokat digitalizálják be, mert félő, hogy a rossz állapotban lévő anyagok esetleg hamarosan tönkremennek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.