Hirdetés

Digitális tandem mérföldkő



|

Hirdetés

A CF 2001 típusú színes digitális Minolta másoló különleges tandem LED technológiájának köszönhetően 20 lap/perc sebességgel ontja magából a színes másolatokat/nyomatokat és az első színes másolatot 16 másodperc alatt készíti el. Ez az igen gyors színes másolási/nyomtatási sebesség annak köszönhető, hogy négy LED fejet helyeztek el sorban a készülékben, így a négy szín (CMYK) szinte egyszerre kerül fel a papírra. A kimagasló nyomtatási sebesség kitűnő minőséggel párosul. A CF 2001 másolási és nyomtatási felbontása is egyaránt 600 x 1800 dpi. A másoló a szokásos papírfajtákon kívül fóliákra, címkékre, borítékokra és akár 209 g/m² súlyú vastag papírra is másol. A készülék A3-as kifutó méretre is másol, tehát az A3-as méretű képeket veszteségmentesen tudja elkészíteni. A nagy teljesítményű másolást megkönnyíti a másoló 304 MB-os alapmemória kapacitása. A nyomtatásról az egyik legnagyobb tudású nyomtatás vezérlő, az opciós Fiery Z4 gondoskodik, amely kielégíti a professzionális nyomtatási igényeket hálózati környezetben is. A Fiery Z4 nyomtató vezérlő segítségével a képeket számítógépbe vagy a nyomtató merevlemezére szkennelhetjük, ezenkívül akár több oldalas dokumentumokat is beszkennelhetünk az opciós automatikus eredeti lapadadagolóval. A CF 2001 másoló automatikusan választja ki a színes vagy feket-fehér másolási munkákat, de ezt a felhasználó is kiválaszthatja. 10 különböző másolási feladatot tudunk előhívni a másoló memóriájából, ezáltal az előre beállított szortírozási feldatok, színbeállítások, papírméretek egyszerűen, egy gomb megnyomásával elvégezhetőek. A másolón rengeteg színbeállítási lehetőség van mint például a szín denzitás, fényerősség, szín egyensúly, színélesség, színkontraszt, színtelítettség egyedi beállítási lehetőségei. A másoló opciós kiegészítői között megtalálható az automatikus duplex egység, a 2500 lapos nagykazetta, az automatikus eredeti lapadagoló, a 10 rekeszes szortírozó, vagy akár a 3000 lap kapacitású finisher is.
A Minolta CF 2001 színes LED másoló kiemelkedő tulajdonságai kedvező árral és alacsony másolási/nyomtatási költségekkel párosulnak, így kiváló megoldást jelenthet grafikai cégek, tervezőirodák, reklámstúdiók, nyomdák, nagyobb cégek színes nyomtatási feladatainak teljesítésére. A CF 2001 típusú készüléknek minden esélye megvan arra, hogy az igen sikeres Minolta-QMS magicolor 6100 A3-as lézernyomtató családdal együtt vezető szerepet töltsön be az A3-as színes másolók/nyomtatók piacán.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.