Hirdetés

Digitális videó



|

Hirdetés

A videózásra ma már igazán nem lehet ráfogni, hogy a milliomosok hobbija volna. Százezer forintért meglepően jó belépő szintű digitális videokamerákat kapni, és ha rádobunk még néhány tízezer forintot, olyan kamerát vehetünk, amellyel akár adásminőségű anyagokat is forgathatunk.

A felvételek elkészítése azonban a filmkészítésnek csupán az első fázisa: az anyagot ezután még át kell varázsolnunk a számítógépre, ott meg kell szerkesztenünk, és a végterméket ki kell írnunk valamilyen adathordozóra. Mindezekhez a munkákhoz a PC és a videokamera önmagában nem elég, szükség van bizonyos hardver- és szoftver-kiegészítőkre. De szerencsére nem túl sokra, és ami még nagyobb öröm, az áruk sem mellbevágó.




A teljes cikk a 2004. júliusi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.