Hirdetés

Diplomabotrány: a Yahoo vezére is belebukott



|

Az egyik részvényes buktatta le Scott Thompsont, aki hamisan nyilatkozott önéletrajzában diplomáit illetően. A Yahoo első embere megbukott, Ross Levinsohn érkezik a helyére.

Hirdetés

Nem kellett nagyon sokat várni a múlt heti botrány után, hogy lemondjon a Yahoo első embere, akit egyébként pont azért vettek fel, hogy a sok vezetőváltástól meggyengült céget kicsit megerősítse.



Thompson szakmai önéletrajzában és a tőzsdefelügyelethez leadott irataiban az szerepel, hogy számítógép-tudományból szerzett diplomát, ami nem felel meg a valóságnak. A most lemondott Thompsont ideiglenesen Ross Levinsohn, a vállalat globális médiáért felelős vezetője váltja, amíg az igazgatótanács megfelelő utódot talál a bukott cégvezető helyére. Az igazgatótanács elnöke is távozik, posztját Fred Amoroso tölti be. Az eset további részleteiről és a várható változásokról a Computerworld számol be cikkében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.