Hirdetés

Doktor DivX rendel!



|

Hirdetés

Sajnos 5 gigabájt lett ez az állomány, így elég sok helyet foglal el. Próbáltam már néhány szoftvert, de annyi állítási lehetőség volt bennük, hogy lassan elment a kedvem az egésztől. Tehát valami nagyon egyszerű kellene.Nemrég jelent meg a DivX kodek fejlesztőitől a Dr. DivX nevű alkalmazás. Igen egyszerű program: elég megadni neki az állomány helyét, valamint a kívánt méretet, minőséget és a célállomást, aztán máris indulhat a kódolás. Természetesen a profibbaknak is készültek beállítások, amelyeket néhány gomb megnyomásával elő is csalogathatunk. Érdekes vonása a programnak, hogy a videobemenetről is tud közvetlenül DivX-be kódolni, sőt kezeli a digitális kamerákat is. A programmal együtt megkapjuk a kodek 5.0.5-ös Pro verzióját is, reklámok nélkül. Mindezt azonban csak 15 napig használhatjuk ingyen, a program teljes verziója 50 dollár körüli áron szerezhető be. Bővebb információ a http://www.divx.com honlapon található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.