Hirdetés

Dollármilliók helyett egy biciklit kapott a SwiftKey egyik alapítója



|

Chris Hill-Scott nem volt elég kitartó, és otthagyta a SwiftKey csapatát.

Hirdetés

Amikor a Microsoft megerősítette, hogy valóban 250 millió dollárt fizet a SwiftKey billentyűzetért, akkor sokan nem értették, hogy miért ér ennyit az app.

Hirdetés

Rövid idő alatt nyilvánvalóvá vált, hogy a nagy érték az az algoritmus, ami képes megjósolni, hogy mi lesz a következő szó vagy szövegrész, amit le akarunk írni. 

A felvásárlási történet egyik nagy érdekessége az, hogy az egyik alapító nem volt elég kitartó

Chris Hill-Scott 2008-ban csatlakozott Jon Reynoldshoz és Ben Medlockhoz. Az utóbbi kettő most nagyon gazdag lett. 

Chris nem. Két hónappal a kemény munka megkezdése után ugyanis úgy érezte, a szinte nulla fizetség és a sikerre való garancia hiánya mellett nem éri meg tovább dolgozni. 

Chris Hill-Scott ekkor úgy döntött, a részvényeit átadja az iskolai barátainak (a többi alapítónak), egy bicikliért cserébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.