Hirdetés

Dotcom 10 000 eurót ad egyetlen hibáért



|

A Mega tulajdonosa arra ösztönzi a felhasználókat, hogy biztonsági réseket, hibákat találjanak.

Hirdetés

A Mega elindulása után Kim Dotcom örömmel veti alá próbának az új szolgáltatását egy publikus hibavadászat keretében, aminek a célja, hogy biztonsági réseket fedezzen fel. A Mega már elszenvedett három ilyen támadást - most minden egyes, felhasználók által megtalált hibáért akár 10 000 eurót is hajlandóak fizetni.

A Mega például olyan embereket keres, akiknek sikerül kódot lefuttatni vagy a Mega szerverein vagy a szolgáltatás kliensböngészőjében. Szintén díjazzák azokat, akiknek sikerült feltörni a Mega kódolását, amelyet a fájlok tárolásához használnak, valamint azt is, ha valaki olyan rést talál, amely veszélyeztetheti egy felhasználói fiók adatait, ha az e-mail cím kiszivárogna. 

Természetesen csak az számíthat jutalomra, aki bizonyítani is tudja a hibákat, akinek véletlenül sikerül, számokat beírva elérni valamit, annak tovább kell dolgoznia. Vannak továbbá bónuszok is, amelyeket akkor lehet megkapni, ha valaki mellékel egy fájltitkosítást feltörő kulcsot, illetve kiszivárogtat egy jelszót, amit a regisztrációs megerősítési linknél enkódolnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.