Hirdetés

Dotcom 50 GB ingyen tárhelyet ígér a megásoknak



|

Holnap indul a Mega, amelyet a Megaupload alapítója indít útjára.

Hirdetés

Kim Dotcom holnap indítja útjára az új szolgáltatását, a Megát, amely minden felhasználónak 50 gigabájt ingyenes tárhelyet ígér. A korábbi prémiumszintű felhasználók számára rossz hír, hogy a státuszuk visszaállítására még várniuk kell, azonban állítólag már ezen is dolgoznak.

Az 50 gigabájtos online tárhely óriási terület, azonban nem egyedi eset, hogy ekkora helyet kínálnak ingyen. A MediaFire mindössze egy nappal előzte meg a Megát az 50 gigabájtos tárhelyével, azonban ott megkötéseket is alkalmaznak, míg ezúttal feltételek nélkül áll majd rendelkezésre ez a mennyiség.

Dotcom az elmúlt évet az amerikai kormánnyal való küzdelemmel töltötte a Megauploadot illetően, amelyet a legnagyobb szerzői jogsértéssel vádolnak. A Mega most Új-Zélandon indul el, Dotcom pedig további meglepetéseket is ígér ebben az évben, köztük a Megán is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.