Hirdetés

Dotcom visszatért - indul a Megabox



|

Egy Twitteren kiadott bejegyzésben ünnepli visszatérését a még mindig őrizet alatt álló Kim Dotcom. Az új szolgáltatásának neve: Megabox. De mire is lesz ez jó?

Hirdetés

Talán még sokan emlékeztek arra, milyen filmbe illő felhajtás közepette tartóztatták le a Megaupload vezérét. A különc milliomos Kim Dotcom azóta igen érdekes helyzeteken esett át, eljárási hiba miatt mégsem vették el mindenét, aztán még az is kiderült, hogy a Megaupload bezárása nem is volt egészen jogszerű.

Az internetes szabadság és a jogvédők harca természetesen azóta sem ért véget, most éppen a még őrizet alatt álló Dotcom nyitott meg egy új frontot Megabox néven. Ez egy zenei adatbázis, kereső és megosztó program, amelyen keresztül a zenészek sokkal könnyebben elérhetik potenciális közönségüket. A Spotify rendszerét is támogató Megabox azért ígéretes Dotcom szerint, mert garantálja, hogy a bevétel közel 90 százaléka a művészeknél marad, így nem a pénzéhes kiadók és jogvédők nyelik le a gigászi hasznot.



A Megaupload vezér a Twitteren hirdette ki a Megabox indulását. További részletek hamarosan várhatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.