Hirdetés

Dragontape már iPaden is



|

A webvideós startup LEGO-szerű építési lehetőséget hoz a webvideók világába. Elkészült az iPades videoszerkesztőjük.

Hirdetés

Miért tartjuk könyveinket, DVD-inket és CD-inket nyitott polcokon? Mert szeretjük megmutatni a barátainknak, hogy kik vagyunk. Vagy kik szeretnénk lenni. A videomegosztás is így működik: amikor megosztjuk a falunkon kedvenceinket, azzal azt mondjuk el másoknak, hogy mit szeretünk. Vagy mik szeretnénk lenni. És ha belegondolunk: több videóval mindez még jobban működik. Itt jön a képbe a Dragontape, ami építőkockaként YouTube és SoundCloud klipeket használ, mindezekből pedig egy válogatásszalagot állít össze. A kombinált lejátszó és szerkesztő már az iPaden is elérhető: limitált ideig még ingyenesen tölthető le az AppStore-ból.

 



Az iPades változat gyakorlatilag egy hordozható jukebox, csak videókkal. A webes változathoz hasonlóan lehet benne YouTube és SoundCloud anyagokat vágni, összeszerkeszteni, újrarendezni vagy remixelni. Az eredményként kapott mixtape egy gombnyomással osztható meg Facebookon, Twitteren vagy küldhető ki a Dragontape galériájába, ahol a közösség tagjai mutatják be egymásnak legjobb anyagaikat. Az elkészült anyagok használhatóak webrádió vagy webtévé gyanánt is, a rendszer egyediségét pedig biztosítja, hogy a tapeket emberek szelektálták személyes ízlés alapján, így sosem automatikus válogatásokat kapunk. A Dragontape mögött álló, egyre növekvő közösséggel a felhasználóknak minden lehetőségük megvan ahhoz, hogy adásszerkesztők legyenek és sokak szeressék (vagy éppen gyűlöljék) őket. Mindezt gyakorlatilag bárhonnan megtehetik, amíg tudnak a nethez csatlakozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.