Hirdetés

Drágulnak a Yahoo zenei szolgáltatásai



|

Hirdetés

A cég minden jelenlegi előfizetőjének küldött egy e-mailt, melyben elmagyarázzák, hogy közel duplájára emelkedik azon szolgáltatásuk díja, melynek keretein belül egy havi fix összegért korlátlan mennyiségű zenét tölthetnek le hordozható médialejátszó készülékeikbe.

A rivális Napster és RealNetworks havi 15 dollárért nyújtják ezt a szolgáltatást, míg a Yahoo 7-ért. Az új ár november 1-jétől 12 dollár lesz, ami még mindig alacsonyabb a vetélytársakétól. Különösebb okot nem jelöltek meg a változtatásokra, csupán annyit mondtak, hogy továbbra is versenyképes árakért kínálják a zenei letöltéseket. Egyes vezetők szerint a növekvő használati arány is a háttérben áll. Bárhogy is legyen, úgy emelni árat, hogy azért semmi többet nem nyújtanak, még Amerikában sem nézik jó szemmel.

Egyébként akik egy évre fizetnek elő a szolgáltatásra, azok havi szinten 10 dollárból megússzák a dolgot. Akik erre az évre fizettek elő, azoknak csak jövőre kell a megemelt árat leszurkolniuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.