Hirdetés

Dreamweaver - Photoshop együttműködés



|

Hirdetés



A HD felbontású videóban megtekinthetjük annak a lépéseit, hogy hogyan állítsuk be a Photoshopot alapértelmezett képszerkesztő programként, valamint hogyan tegyük más fájlformátumok (pl. az SWF Flash és a MOV Quicktime) elsődleges szerkesztésére is alkalmassá.



A klip a Total TrainingMacromedia Dreamweaver 8 10 órás oktatóvideójáról származik, amelyen több példán keresztül is végigkövethetjük weboldalak megalkotását a design megtervezésétől egészen a befejezéséig.



A videó érdekessége, hogy ez az egyik első HD (High Definition) videó. Ez 165%-kal nagyobb képméretet jelent a monitoron, kristálytisztán rögzített képeket a finom részletek és a jobb olvashatóság szolgálatában, valamint nagyobb lejátszási sebességet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.