Hirdetés

Drón volt a háza fölött, ezért lelőtte



|

Kentuckyban egy férfi nem őrült, hogy fölöttük kering egy drón.

Hirdetés

A 47 éves William H. Merideth arra lett figyelmes, hogy a házuk fölött Kentuckyban egy drón lebeg. A férfi azt mondja, hogy ott volt a két lánya is, akik épp napoztak. A férfi úgy döntött, előveszi a puskáját, és lelövi a quadrocoptert. 

Hirdetés

A drón négy tulajdonosa nem sokkal később érkezett meg, és Merideth tudtára adták, hogy 1800 dollár volt a drón. A férfi közölte velük, hogy ha bejönnek a kerítésén, további lövöldözésre számíthatnak. 

A szomszédok bejelentésére közben kiérkezett a rendőrség, akiknek a férfi elmondta, hogy nem az út vagy a szomszéd felé, hanem a levegőbe, közvetlenül a drónra lőtt. Attól tartott, hogy a lányai érdeklik az ismeretlen kukkolót, esetleg felméri a terepet, hogyan és mit lehet ellopni. 

 

 

Meridethet őrizetbe vették, öncélú veszélyeztetés és bűnözői bajkeverés vádjával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.