Hirdetés

Dzseki MP3 lejátszóval és Bluetooth modullal



|

Hirdetés

A dzseki, melynek neve The Hub, az Infineon által épített processzormodult és bluetoothos modult az anyagba szőtt elektromos vezető szálakkal kapcsolja a szintén textilből készülő billentyűzethez és a sisakba épített fülhallgatókhoz, magyarázza Norbert Pollemans, az O’Neill Europe szóvivője. A kb. 500 euróba kerülő dzsekit augusztus végé, szeptember elején hozzák forgalomba az O’Neill téli kollekciójában. Először csak férfiaknak készülő változatot árulnak, de a következő szezontól várhatóan már lesz női verzió is. Az esőben, hóban, fagyban tesztelt sztereo rendszer egyben a mobiltelefon fejhallgatójaként is működik, a mikrofont a dzseki gallérjába építették. Az amerikai anyacégnek egyelőre nincsenek tervei az Amerikai forgalmazással, a dologról „jelenleg még tárgyalások folynak”, közölte Pollemans.

A The Hub az első „hordható elektronikai termék”, amely a Infineon és az O’Neill közös fejlesztésének eredménye. A müncheni székhelyű lapkagyártó cégnek több mint 200 textilipari céggel van „konkrét projektje”. A cég most egy „intelligens szőnyeg” prototípusán dolgozik, de hogy a szőnyegnek milyen elektronikus funkciói lesznek, arról az Infineon nem szolgált információval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.