Hirdetés

E3 helyett Entertainment for All



|

Az eredetileg GamePro Expo helyett lesz ez a neve a rendezvénynek

Hirdetés

Az IDG már régebben kiszállt az egyik legnagyobb amerikai szórakoztató ipari kiállítás szervezéséből, most viszont visszatér, de egy új rendezvénnyel. Az eredetileg GamePro Expo néven indult rendezvény átnevezési versenyén mintegy 3000 névből sikerült kiválasztani a nyertest.


Az új név a szórakoztató-központúságot és a nyitottságot, nyilvánosságot hangsúlyozza. A szervezők azt remélik, hogy az október közepi szervezéssel sikerül elindítani egy nagyobb elővásárlási hullámot, és ennek lenne első színtere a rendezvény. Ahogy eddig is, az eseményen a felhasználóknak lehetőségük lesz kipróbálni a legújabb játékokat és az ehhez készült irányítókat, egyéb kütyüket. Természetesen meg is vásárolhatják azokat, ha megtetszettek. Lesz ezen kívül koncert, LAN-party és családi rendezvény is, egyszóval mindenkinek érdemes lehet benézni legalább egy rövid időre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.