Hirdetés

Edutainment 2006 verseny



|

Tartalomfejlesztő versenyt hirdet kreatív programozóknak az Eduweb Multimédia Rt.

Hirdetés

, az Elektronikus Játékkultúra Magyar Egyesületével karöltve.

A játszva tanítás koncepcióját célzó pályázat olyan digitális oktató tartalmak készítésére irányul, melyek játékos elemek felhasználásával, szórakoztatva képesek az ismeretek elsajátíttatására. A versenyen résztvevő edutainment fejlesztők két fordulóban mérhetik össze tudásukat. Az első forduló során egy e-mailben kapott feladattal kell megbirkózniuk, majd a döntőbe jutottak egy 8 órás „élő” programozás során bizonyíthatják rátermettségüket.

A verseny részvételi szabályai a www.eduweb.hu honlapon találhatók. Pályázni ugyancsak ezen az oldalon, március 13-ig lehet. A beküldött pályaműveket és a döntő résztvevőit szakmai zsűri bírálja el, a szervezők ugyanakkor a közönségnek is lehetőséget biztosítanak a legjobb 16 pályamű értékelésére, melyek ugyancsak az Eduweb honlapján tekinthetők meg. A döntőről televíziós felvétel készül, amelyet a fix.tv április 3-i Level up adásában láthatnak az érdeklődők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.