Hirdetés

Egy gigabájtos tárhely ingyen!



|

A GigaSize-on akár regisztrálás nélkül is tárolhatunk egy gigás fájlokat ingyen

Hirdetés

Regisztrálatlanul max. egy gigabájtos fájlokat tölthetünk fel, ingyenes regisztráció után ez a méret a másfélszeresére növekszik. Bár fájlméret limit van, a felrakható fájlok számában nincs korlátozás.

Akárcsak a rarhost esetében, felrakott fájljaink közt idegen nem böngészhet, azokat csak az tudja megtalálni és letölteni, akiknek elküldtük a letöltési linket. A fájlok letöltés híján, illetve az utolsó letöltés után még 45 napig maradhatnak fent, a regisztrált felhasználók fájljainak megmaradására a GigaSize 90 napot garantál. A regisztrált felhasználók nem csak hosszabb „jótállást”, hanem kezelőfelületet is kaphatnak fájljaik rendezgetésére, illetve a letöltési statisztikák. Akinek ezek a lehetőséges is kevesek, az ingyenes regisztráción túl havi öt dollárért, legfeljebb 2,5 GB-os fájlméret maximum mellett még extra szolgáltatásokat is kaphatnak.

A GigaSize-nak és az egyre nagyobb számban felbukkanó hasonló ingyenes szolgáltatóknak hála, hamarosan elfeledhetjük adat CD-ink postán való elküldését ismerőseinknek és üzleti partnereinknek; a dedikált tárhelyeken keresztül bármit megoszthatunk az arra jogosultakkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.