Hirdetés

Egy LG VX6100 telefon túlélte a Katrina és a Vilma hurrikánt



|

Hirdetés

Az LG-VX6100 annak ellenére képes volt képeket és telefonszámokat megjeleníteni, hogy hat hónapon át ki volt téve az időjárás viszontagságainak. Az egyesült államokbeli Jason Oliver a tavaly októberben Amerika partjait sújtó hurrikánok miatt házával együtt elveszítette LG-VX6100 készülékét. Ez év márciusában, hat hónappal később, Jason visszakapta telefonját, miután szomszédja rátalált házának romjai között. Amikor Jason megpróbálta bekapcsolni a telefonját, az rendesen működött. A telefonban tárolt valamennyi adatot, köztük képeket és telefonszámokat, a készülék biztonságban megőrizte.
Jason egy e-mailt küldött az LG Electronics amerikai ügyfélszolgálatának, amelyben ezt írta: "Az egyik szomszédom a kezembe adott egy viharvert, sárral borított tárgyat, amelyről kiderült, hogy a régen elvesztett telefonom. Legnagyobb meglepetésünkre, az LG-VX6100 készülékemet azonnal sikerült bekapcsolni. Sőt, nemcsak bekapcsolt, de még mindig őrizte az összes képet és adatot, amit tavaly tároltam benne!". Arról is említést tett, hogy a kavarodásban számos értékét elveszítette, de nagyon örül annak, hogy visszakapta a mobilját, sértetlen memóriával.
Az LG VX-6100-ast az Egyesült Államokban 2004-ben hozta forgalomba a Verizon Wireless. Ez a modell videó-felvevő funkcióval, VGA (Video Graphics Adapter) digitális kamerával és hangvezérelt tárcsázó funkcióval rendelkezik. A felhasználók tartósságáért, számos funkciójáért, és formatervezéséért dicsérik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.