Hirdetés

Egy milliót raboltak az Acer-től



|

Hirdetés

A kiadott közlemény szerint a rablás október 12-én szombaton történt hely idő szerint dél körül, az azonban nem derül ki a közleményből hogy ebben az időben hány Acer dolgozó tartózkodott a raktárban.

Erica Hao, a cég szóvivője elmondta, feltételezésük szerint a fegyverekkel felszerelkezett rablók túszként tartották fogva a dolgozókat arra a rövid időre, amíg farkasszemet néztek a helyszínre érkező rendőrökkel. A kialakult patthelyzetből végül a számítógépekkel együtt menekültek el. A hongkongi rendőrség nagy erőkkel nyomoz az esetben.

A helyi ünnepre való tekintettel a raktár hétfőn zárva tartott, az ígéretek szerint azonban kedden minden visszaáll a normál kerékvágásba.

Az esetből okulva az Acer minden raktárában megszigorítja a biztonsági előírásokat, jelentette be a cég. A rablás valószínűleg nem érinti a jövőbeni szállításokat, a keletkezett kárt pedig biztosításból fedezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.