Hirdetés

Egy nagymama is perel



|

Hirdetés

Amerikában már kormányzati ügy lett belőle, és most egy nagymama is pereli a vállalatot.

Mint ismeretes, a játék egy rejtett funkcióját lehet kihasználni egy, az interneten terjedő módosítással, így erőteljesen piros karikás jeleneteket is láthat a csodálkozó játékos az autós-lopós-ügyeskedős manőverek közben. Már Bill Clinton felesége is kampányt indított a játékot övező botrány kapcsán, mely főleg a korhatárok szigorítását célozza meg.

Most viszont egy 85 éves hölgy terelte jogi útra felháborodását, mikor New Yorkban lakó, 14 éves unokájának "mit sem sejtve" megvette a játékot, és csak később jutott tudomására, hogy a kissrác autókon és rosszfiúkon kívül akár sokkal sikamlósabb dolgokkal is találkozhat a képernyőn. Florence Cohen most kártérítést követel a Rockstar Games-től. A kisunoka véleményét egyelőre nem ismerjük...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.