Hirdetés

Egy új eszköz azonosítja a webhelyeket



|

Hirdetés

Az új termék - a Web-Caller ID - érzékelni tudja a legitim e-kereskedelmi webhelyek külsejét magukra öltő weboldalakat. A WholeSecurity a bankoknak, hitelkártya cégeknek és online kiskereskedőknek kínálja termékét, hogy megvédjék ügyfeleiket a fals oldalakra való belépéstől, csökkentve a csalást és növelve a bizalmat az online kereskedelem iránt.

A Web-Caller ID egy verzióját már használja az eBay account Guard néven, amely az eBay böngésző eszközsorának része, amit az aukciós webhely látogatója ingyen letölthet magának. A szoftver érzékeli a gyanús viselkedést, például ha egy URL álcázza eredeti internet címét.

A cégek böngésző bedolgozómodulként licencelhetik a WholeSecurity termékét, amely aztán közvetlenül megosztható az ügyféllel, vagy a böngésző eszközsorának részeként, de a cégek feliratkozhatnak a WholeSecurity e-mail feldolgozó szolgáltatására is, amely gyűjti az adathalász akciókról szóló információkat a reklámlevelek és a felhasználók panaszos levelei alapján. A böngésző-alapú felügyelő konzol lehetővé teszi az adminisztrátornak, hogy megtekintse a gyanús webhelyet, panaszt tegyen a „kamu” webhelyek ellen, vagy hogy finomhangolja a Web Caller-ID technológiát, hogy cégének webhelyéhez igazítsa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.