Hirdetés

Egyesített ENSZ-adatbázis



|

Elérhetővé, kereshetővé váltak a statisztikák.

Hirdetés

A begyűjtött információkhoz, adatokhoz eddig az eltérő adatbázisok miatt igen nehéz volt hozzáférni, mindegyik más szabályzattal, terjesztési feltételekkel bírt. Ebből következően a felhasználók nagy része nem volt tisztában az ENSZ birtokában lévő adatok teljes spektrumával, amelyekhez pedig hozzájuthatott volna. Aki pedig tudta, hol keresse az adatokat, annak is több adatbázis között kellett ugrálni az információgyűjtés alatt.

 

Most viszont létrejött egy nagy, nemzetközi adatbázisokat - javarészt az ENSZ-től - összefogó projekt, az UNdata. Itt már az UNESCO-tól az UNFCCC-ig rengeteg minket érdeklő statisztikát el lehet már érni, de a résztvevő adatbázisok száma folyamatosan nőni fog.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.