Hirdetés

Egyesült a Symantec és a Veritas



|

Hirdetés

Az ügyletet 2005. július 2-án, szombaton véglegesítették. Az egyesítés következtében a VERITAS részvényeit átváltják Symantec részvényekre. A VERITAS részvényeinek kereskedése megszűnik.

A tárolószoftverek és a védelmi szoftverek piacát vezető cégek egyesítésével a Symantec hatékonyabban tudja védeni és kezelni a vállalati ügyfelek legfontosabb értékét, az információt. A Symantec az összes számítástechnikai környezethez, bármekkora vevőnek képes immár információvédelmi és rendelkezésre állást biztosító megoldást szállítani. Az egyesülés után is Konkoly Thege Szabolcs látja el a területi igazgatói feladatokat Magyarország és Románia vonatkozásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.