Hirdetés

Egymásnak esett az amerikai elnökjelölt és a T-Mobile feje



|

A Twitteren csapott össze Donald Trump és John Legere.

Hirdetés

A twitteres küzdőtér egyik sarkában ezúttal a sikeres üzletemberből jó eséllyel hamarosan amerikai elnökké váló Donald Trump állt, a másikban az amerikai T-Mobile ügyvezetője, a médiában gyakran szereplő John Legere. 

Hirdetés

Az adok-kapokot Legere kezdte, amikor odaszólt Trumpnak, amiért az kedvezőtlen jelzőkkel minősített egy UFC-s sportolót. Legere később azt is hozzátette, ha Trump lesz az elnök, ő egy másik bolygón fog élni. 

Természetesen Trumpnak sem kellett több, és azzal kezdte, hogy ő is Legere szolgáltatójánál van. Szerinte a szolgáltatás minősége szánalmas, neki soha nincs térereje, Legere inkább foglalkozzon a cégével, és keressen jobb vezetőket. 

Ugyan mindkét fél sajátos és szókimondó karakter, a twitteres összecsapásuk mégis olyan volt, amihez sokan popcornt vittek a gép elé. 

A Mashable összegyűjtötte a tweetsorozatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.