Hirdetés

Egymásnak esett az Apple vezetősége



|

Sorozatos távozásokhoz vezethetnek az ellentétek.

Hirdetés

A jelentések szerint az Apple-nél sem minden csupa szép és jó. A The Information úgy tudja, a vezetésben komoly ellentétek alakultak ki több dolog kapcsán is. 

Hirdetés

Állítólag már legalább egy vezető felmondott, és várhatóan még többen távoznak majd. 

Az egyik kényes projekt a Project McQueen, amelynek keretében az Apple saját felhős infrastruktúrát akar kiépíteni. Jelenleg az iCloud az Amazon Web Servicest, a Google Cloud Platformot és a Microsoft Azure-t használja, de értelemszerűen az Apple inkább független lenne a jövőben mindezektől. 

Mivel évente több mint 1 milliárd dollárt költenek az iCloud működésére, ezért a költségeket házon belüli megoldással csökkentenék. 

Az iCloud infrastruktúrája mellett úgy tudni, hogy a Siri is kényes téma. A vezetőség el akarja érni, hogy a Siri fejlesztői csapata felkészítse az asszisztenst az iCloud-szolgáltatásokra. Ez viszont azt jelentené, hogy az icloudos divízió erőforrásaira lesz szükség, aminek a fejlesztők nem örülnek. 

Állítólag egy mérnöki munkáért felelős vezető már távozott, és további felmondásokra lehet számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.