Hirdetés

Egyre kedveltebbek az okostévék



|

Sok felhasználó néz online tartalmakat a televízióján.

Hirdetés

A PC-k, notebookok, tabletek és okostelefonok ellenére igen népszerűek az okostévék, ha az online tartalmak megtekintéséről van szó. Az NPD DisplaySearch legújabb kutatásából kiderült, hogy a 14 országból összegyűjtött válaszadók 18 százaléka választ multimédiás tartalmakat Blu-ray-lejátszóról vagy set-top box-ról.

 

A felhasználók egyre többször választják a televíziót, ha az rendelkezik internetkapcsolattal - a megkérdezettek 25 százaléka heti többször is néz online adásokat így. Természetesen ennek ellenére ilyen célra továbbra is a PC és a notebook a legnépszerűbb.

 

Nem mindenki rajong azonban az okostelevíziókért: az emberek 44 százaléka nem akar ilyen célra TV-t, míg 30 százalék azt mondta, nem rendelkezik megfelelő eszközökkel. A felmérésben 14 000 ember vett részt, főként Európából.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.