Hirdetés

Egyszerű archiválás WinZippel



|

Hirdetés

Három ingyenes programra lesz szükségünk, ezek: a WinZip Command Line AddOn (a WinZip parancssoros kiegészítése), a Paul Saletan által készített DataFile, valamint az Ask Jem E. Berkes DOS Utilities kollekciójából(ez utóbbi csak a Windows 2000 vagy XP használata esetén szükséges). A WinZip-kiegészítőt ugyanúgy kell telepíteni, mint bármely más Windows-programot, a DataFile és az Ask viszont régi DOS-eszközök, ezeket egyszerűen ki kell csomagolni az archiválóeszközre.




Az archiválási módszer szíve a backup.bat állomány, amelyet saját kezűleg is létrehozhatunk a Jegyzettömb segítségével vagy más szövegszerkesztővel.

A teljes cikk a 2004. márciusi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.