Hirdetés

Egyszerűbb hálózatkezelés a 3Com-tól



|

Hirdetés

Az új hálózatfelügyeleti alkalmazás lehetővé teszi a kifinomult rendszerek változásainak gyorsabb követését, illetve korszerűsíti az akár 5000 porttal rendelkező középvállalatok rendszerkezelését. A 3Com stratégiájának részeként hálózatfelügyeleti megoldások teljes termékskálájával kíván megjelenni, megszólítva ezáltal minden vállalati szektort, a kis- és középvállalkozásoktól kezdve a rendszerintegrátorral támogatott nagyvállalatokig, eleget téve mind az egy telephellyel rendelkező vállalkozások, mind a globális, nemzetközi cégek követelményeinek.




Az új 3Com Network Director elsődlegesen azon fejlődő vállalkozásoknak nyújt megoldást, amelyek több telephelyre kiterjesztett 750-5000 portos hálózattal rendelkeznek. A szolgáltatáscsomag integrálja a topológiailag kialakított részletes teljesítményfigyelést és az erről szóló jelentést, valamint az RMON távirányítású rendszertámogatást. A telepítés egyszerűsítésének és a konzisztencia biztosításának érdekében az alkalmazás egy egységes, zárt, kulcsrakész rendszert képez, amely nem igényel további irányító szoftvert a működéshez. A teljes hálózatra kiterjesztett QoS, VLAN, valamint a rendszerarchiváló és visszaállító rendszer egy nagyobb méretű vállalati környezet legkifinomultabb eszközei közé tartozik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.