Hirdetés

Eladási toplista: ezek voltak 2011 legdrágább domain nevei



|

Ebben az évben is sikerült néhány embernek meggazdagodia abból, hogy szerencsésen értékesített egy hangzatos domain nevet. A Sex.com után is van élet...

Hirdetés

 

A DN Journal egy Top 100-as listát készített az idei forgalomról, így megtudhatjuk, idén milyen címekkel lehetett a legnagyobbat kaszálni.

Az ember nem is gondolná, de a Social.com lehet olyan népszerű, hogy 2,6 millió dollárt fizetnek érte, így idén ez lett az aranyérmes.

A második helyen nagy a különbség, "csak" egymillió dollárt fizettek ki a DomainName.com lehetőségért - pedig ebben a névben elég nagy a potenciál.

 

 

A dobogó harmadik helyét a német Aktien.de cím érdemelte ki kb. 725 ezer dolláros árral.

Ezek után még akad pár érdekes név a toplistában, mint például a VU.com, a RunningShoes.com, az Answer.com, a 11.com, a Puzzle.com, a GamesForGirls.com, a Gay.xxx, vagy éppen a Meet.me. A teljes toplista eladási dátumokkal és külön bontásokkal ezen az oldalon tekinthető meg.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.