Hirdetés

Elásta a csatabárdot az EU és Google



|

Az Európai Bizottság szerint a kereső új módosításaival már korrekt a piaci verseny.

Hirdetés

Több milliárd dolláros bírság kifizetésének rémétől szabadult meg tegnap a Google, ugyanis az Európai Bizottság versenyügyi biztosa kijelentette, hogy szinte biztosan megszűnik a vállalat ellen a versenytársainak panaszai miatt még 2010-ben indul trösztellenes vizsgálat, köszönhetően a keresőmotorjában található információk megjelenítésében beállt változásoknak.

Hirdetés


A Joaquin Almunia által vezetett bizottság az elmúlt három évben kiharcolta, hogy a Google láthatóbbá tegye az általános keresési találataiban a tematikus alkeresőiből származó kapcsolt tartalmait, hangsúlyosabb szerepet kapjanak a szolgáltatásaik ellenfelei, továbbá semmilyen módon se korlátozzák az AdSense-ben hirdetők kampányainak más hirdetéskiszolgálókhoz való átmozgatását.


A fennálló problémák rendezése érdekében a Google által legutóbb benyújtott javaslatokat kielégítőnek találta az EU; az elkövetkező 5 évben egy kijelölt csoport árgus szemmel figyeli majd, hogy valóban teljesíti-e vállalásait a keresőcég.


(Forrás: ZDNet)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.