Hirdetés

Elbocsátások és party... vagy elbocsátó party?



|

Nehéz karácsony vár a Yahoo! dolgozóira?

Hirdetés

Mióta a Microsoft érdeklődése a cég iránt alábbhagyott, a Yahoo! is komoly fejfájásra panaszkodhat. Egy meg nem nevezett forrás szerint a pénzügyi osztály felét, a műszaki részleg tíz százalékát, az értékesítésnek pedig 25 százalékát érinti a leépítés. Nyár eleje óta a Yahoo! részvényei mintegy 60%-ot zuhantak, így a kiadások csökkentése végszükséggé vált.

 

yahoo.jpg


A leépítés ellenére, a cég egy több millió dolláros bulit készül rendezni, mindössze 4 nappal az elbocsátások előtt, december 6-án. Hogy ezen valóban szó esik-e majd a várható megszorításokról, vagy sokak számára egyszerűen egy utolsó felejthetetlen élmény lesz, az hamarosan kiderül...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.