Hirdetés

Elbukhat a GPRS?



|

Hirdetés

Az elemzők korábban úgy gondolták, a 3G hálózatok magas bevezetési költségeik miatt Európában és Amerikában bukásra vannak itélve. A GPRS szolgáltatás lett volna az, amely szinte egyező képességekkel rendelkezett volna, mint a 3G, bevezetése ellenben sokkal kisebb befektetést igényel. A szakembereket is meglepte a hír, miszerint a British Telecom Cellnet brit magánfelhasználói a jövőben azonos sebességgel internetezhetnek majd GPRS mobiljukon keresztül, mint amit a jelenlegi GSM rendszerek is lehetővé tesznek. Bár a BT csak egy szolgáltató, könnyen lehet, hogy a túlterhelt rendszerek kiábrándító eredményt fognak produkálni másutt is - mondják a szakemberek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.