Hirdetés

Elhagyott alkalmazások tömege a Mac App Store-ban



|

Egy app sikeréhez messze nem elég az, hogy valaki elkészítse.

Hirdetés

Az Apple digitális piactere még mindig a legnagyobb a világon. A nagyság azonban érdekes mellékhatásokkal is jár. A nagyobb városokban például óhatatlanul komolyabb eséllyel alakulnak ki olyan kerületek, melyek elhanyagoltabbak, rosszabbak a többinél, vagy egyszerűen csak senkit nem érdekelnek, másutt jobbak a közlekedési, szórakozási lehetőségek.

A nagyobb App Store pedig nagyobb "programtemetővel" jár.

Egy App sikere egyetlen számmal mérhető, ez pedig a letöltési mutató. Az Apple alkalmazásboltjában pedig bizony több százezer olyan alkalmazás található, amelyek ezen a téren jelentős kihívásokkal küszködnek. Hogy mekkora a baj, az megtudhatjátok a Macworld cikkéből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.