Hirdetés

Elindult a Pannon 3G szolgáltatása Székesfehérvárott is



|

Hirdetés

A Pannon május 29-től Székesfehérvárott is elérhetővé teszi a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélességet és az így lehetővé vált új szolgáltatást, a videotelefonálást. Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások. A Székesfehérvárról indított hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek. A mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek június 2-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon székesfehérvári bemutatótermében és partnerüzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.